lørdag 9. mars 2013

Gratulerer med seieren!!


Kampen mot Rapid-Athene var første for et sammenslått J15. Det var veldig greit å få gjennomført denne kampen. Dels fordi at egne spillere må lære hverandre å kjenne og dels for å ta bort det "skumle" for de som spiller et årstrinn opp i år.

Innsatsen var meget bra av alle sammen. Alle jobbet iherdig og ga alt på banen, noe som ble kronet med en velfortjent seier. Samarbeidet når laget var i angrep var til tider meget bra - helt fra bakerste ledd og fremover. Det gjorde at det ble 5 mål av det og flere kunne det blitt. Samarbeidet sviktet litt noen ganger når laget var i forsvar, men det er ikke uventet nårdet er første kamp for sesongen. Vi slet litt med å se når vi skulle gå for å vinne ball og når vi skulle bremse motstanderne. Det gjorde at vi fikk mange mål i mot. Det er viktig at vi leser situasjonen godt og bremser motstanderne når vi er i undertall og venter til resten kommer hjem for å hjelpe før vi prøver å vinne ball. Men, hver for seg var forsvarsarbeidet veldig bra. Vi var tøffe i duellene og flinke til å bryte foran ballfører. Da kan vi leve godt med at samarbeidet sviktet noen ganger. Det kommer på plass etter noen få treninger:)

Til å være første kamp for et "nytt" lag, så var dette meget bra!!! Dette lover godt for sesongen som kommer. Nå er fokus å lytte godt til Karina og Tom og ikke minst å samarbeide godt innad i laget!

Ingen trening søndag!!

Møtes på mandag!! 

Ingen kommentarer: