onsdag 16. mai 2012

Hipp hipp heisann HURRA!

Som vanlig ble det en spennende og god fotball kamp. Dere jenter, dere spiller virkelig underholdende og flott fotball. Har gode gjennomspill og pasninger, går på løp og viser masse spilleforståelse. Selv om vi kom etter med 0-1 etter 12 minutter hentet vi oss inn og ledet fortjent 2-1 ved pause. Grssvik gikk hardt ut i annen omgang og forsøkte å få en tidlig skåring, men et meget godt forsvar med Sofie, Tina, Malin og Jenny er vanskelig å komme forbi. Vi vant mye på midten og spillte oss til flere sjangser gjennom å bruke begge sider. Hanne spilte sin beste kamp jeg har sett med mange gode løp, rundinger av motspillere og flere gode skudd - trodde det skulle blitt mål på det ene. Flott Hanne! 99 jentene gjorde en flott innsats igjen og var avgjørende for å sikre og hente seieren hjem. 12 minutter 0-1 Gressvik ved gjennomløp. 14 minutter 1-1 Selma. 30 minutter 2-1 Frida Nikoline. 55 minutter 2-2 Gressvik ved gjennomløp. 65 minutter 3-2 Selma. God 17.mai jenter, det er en stor glede og ære å være med dere! Nå fortjener dere masse iskrem!!!