onsdag 23. mai 2012

6 x DFI = 3 nye poeng!

Det er 14 grader i sjøen, makrellen vaker i fjorden, 23 grader i skyggen kl 2100 og vi vinner 6-1 mot Vestby. Dette liker vi! Hele første omgang var vi på hælene, selv om vi var nær ved 1-0 etter 20 sekunder. Vi lå under 1-0, men så kom Mari susende opp hele høyresiden til Vestby og banket den inn forbi keeper. 1-1 til pause. 8 minutter ut i annen omgang satte Frida Nikoline inn turboen, scoret først ett mål med hodet på en corner, så volley med venstre og til slutt knallskudd under tverrligger. 4-1 på 3 minutter og ekte hatrick!! Stor softis på henne! Så kom den andre Frida i gang og scoret 2 mål på 2 minutter og det ble nesten flere ganger til... Det ble en vakker kveld i Vestby. Ellers er det veldig hyggelig på sidelinjen med alle foreldre, besteforeldre, tanter og onkler som stiller opp på kampene, applauderer til mål og sjangser. Jeg er stolt over å få være en del av dette laget. Dessuten, kampene har vært flott ledet av vår suverene trener Karina som sikkert også oppsummerer mer senere.