torsdag 16. mai 2013

Oppdatering fra Karina


Etter et par nedturer i starten av sesongen, har dere virkelig klart å ta tak i spillet. Endelig snudde det seg for oss og denne seieren smakte nok godt for alle!

For å ha nevnt det først, så er den seieren her et resultat av godt oppmøte og godt fokus på treninger. Nå har alle jobbet hardt på treninger og det gir bedre spillmessige forutsettninger, men kanskje mest av alt et bedre lagmiljø. Så fortsett å være flinke til å møte opp på treninger og være fokuserte når dere først er der!

Angående selve kampen, så lykkes vi i så og si med alt vi har jobbet med på treninger den siste tiden! Dette er gøy for oss trenerene å se. Førsteforsvarer-jobben vi har gjort på treninger kom godt frem i alle lagledd, og dere var på med en gang vi mistet ball. Mest imponerende av alt var jobben som ble lagt ned på midtbanen. Der hadde vi stålkontroll! Så selv om pasningsspillet og noe av bevegelsene rundt ballfører ikke holdt hele kampen, så var dette langt over godkjent. Gøy å se at vi har så mange forskjellige målscorere og at det kommer mål på både langskudd og alene med keeper. 

Vi må også sende en takk til Iris fra J13 som stilte opp på kort varsel og gjorde en formidabel jobb som spiss!

Nå satser vi på at det spillet og den innsatsen som vises på treninger fortsetter. Det er veldig mange som har tatt store steg siden før sesongen startet og med innsats kan det bare gå èn vei, nemlig oppover.

- Karina

Ingen kommentarer: