torsdag 19. april 2012

En herlig lagseier, 3-2 mot Tistedalen

Dette var virkelig en lagseier! Jeg er stolt over dere og måten dere stod på mot slutten! I begynnelsen av første omgang var vi ikke helt med, men dere løftet dere flere hakk mot slutten av omgangen. Og vi fikk inn det målet vi trengte. I andre omgang styrte vi en god del av spillet,og det håndterer dere kjempe bra! Mye av den æren må også gå til Selma, som virkelig imponerte. Måten hele laget spilte da vi ledet 2-1 var gøy å se på. Litt kluss på både midtbanen og forsvaret på slutten dessverre, men sånt skjer. Da er det bra dere aldri gir opp, dere har en fantastisk vinnermentalitet. Dette ble en kamp hvor vi hadde mange sjanser, men måtte jobbe hardt for seieren. Dermed synes jeg det ble en velfortjent seier og dere alle la inn en fantastisk innsats!