torsdag 20. oktober 2011

Referat fra spillermøte

Flott at alle jentene møtte opp, og tusen takk for at dere tør å bidra med meninger, dette gjør oss til et sterkt lag!!

Sesongen 2011:
Tilbakemeldinger fra dere:
Hele laget har blitt mye bedre fra 1. treningskamp mot Nesodden, BRA samhold i laget, SvinesundsCupen var TOPP, og for mange det beste med hele sesongen. Cup og kamper er gøy.
Ønsker flere ulike øvelser på trening, utfordringer til dere jentene om at to & to lager øvelser til treningene, en flott utfordring til dere alle, der alle kan være med å bidra!!
Stort ønske om ny kamp mot Nesodden!
11er fotball er så mye bedre enn 7er fotball.

Hovedtrener
Stein slutter som hovedtrener for J98. Vi syntes alle dette er trist, og vi vil alle savne Stein! Han har bygget opp et flott lag, både verdier og ikke minst all kunnskap han har delt med laget, skal vi ta med oss videre!
Vi har søkt DFI om ny hovedtrener til J98, frem til det blir ny trener,
er det Vidar, Ole Petter og Nina som har ansvaret for treningene.
Er det noen som kjenner noen som kan og vil bidra som hovedtrener for J98, så ta kontakt med Ole Petter.

Treningstider fremover:
Tirsdag, torsdager og søndager. Tider og sted blir lagt ut på bloggen.
På alle våre treningsdager deler vi banen med J99. Dette er svært positivt for begge lag, og vi kommer til å samarbeide på treningene fremover.

KM-Cup:
Det var noen delte meninger om hvordan vil skulle sette opp laget for denne cupen. Det var utrolig fint å se at dere tør dele med oss det dere føler, tenker og mener. Dette gjorde at vi sammen klarte å bestemme oss for hva vi skulle gjøre i forhold til å sette sammen et lag!!

Laget:
Vi er pr i dag 15 jenter som fortsetter i sesong 2012! Det er svært viktig for oss at vi ikke mister noen jenter nå, da vi begynner å bli sårbare på antallet. Dere er alle svært viktige for laget!! Husk at det er laget som vinner fotballkamper!!!!

Takker igjen for veldig godt møte!!!!!!

Ingen kommentarer: