tirsdag 13. september 2011

Det ble en bra serieavslutning!

Det var en seierssikkert lag som gikk på banen mot Vestby. Etter en litt rotete start, tok vi føringen og gikk til pause med 6 - 0. Vi førte kampen stort sett på Vestbys banehalvdel og spillte ganske godt. Første del av andreomgang var Vestby mer med i kampen og det så litt ut som om vi var førnøyd med resultatet. Etter at de fikk en straffe og scoret på den, var det som vi "våknet litt mer" og klarte å score 4 mål til.

Dette var ikke vår beste kamp, men vi spiller som et lag og vinner som et lag! Det er morsomt å se gleden dere har med å spille fotball og innsatsen alle har for å vinne kamper uansett hvor på banen dere spiller. Uten et sterkt forsvar og gode keepere hadde vi ikke vunnet denne kampen heller!