tirsdag 23. august 2011

Seiersfest i Sarpsborg

Jentene fortsetter festen etter forrige kamp og slår Hafslund 1-9 på bortebane! De fikk beskjed om "å ha det gøy" på banen og det virket det som de koste seg hele kampen. Det ble mange skudd i begge omganger, noe vi trenere liker. Mange av skuddene satt nesten i mål og Hafslunds beste spiller var helt klart keeperen. Uten henne hadde nok resultatet sett stygt ut for hjemmelaget. Vi fikk bra motstand første 15 minuttene og Hafslund ga ikke opp noen gang. Ved pause sto det 0-5 og det var mye smil og en avslappet stemning i pausen.

Vi fortsatte godt i annen omgang og fikk mange gode sjangser etter godt samspill. Kampens siste mål fikk Hafslund etter frispark på en rar dommeravgjørelse, men alle syntes vel egentlig de kunne få ett mål de også!

Igjen spiller vi som et lag og alle spillerne får vise seg frem. Vi har gjennom vinter, vår og sommer fått frem mange gode kvaliteter i hver og en og alle bør være fornøyde!