tirsdag 7. juni 2011

Herlig - 3 nye poeng !

Noe redusert og med kun 2 innbyttere stillte vi til start og fikk ikke helt til spillet i første omgang. Vi fikk ett mål imot, men klarte å redusere til pause. Etter pause ble det mer DFI spill og vi scoret 2 mål så resultatet ble 3-1 til oss. Vi var litt for redde ballen i første omgang. Det gikk for mange baller på tvers av banen og mange, alt for mange feilpasninger. MEN vi vant fortjent og det er gøy å se hvilken "guts" spillerne har fått til å vinne kamper. Hele laget skal ha ros, vi vinner som et lag, men vil berømme Juni og Sofie på sidene bak. Det er ikke lett å komme forbi de. Ida og Julie spillte hver sin omgang og gjorde en god jobb i mål. Vi vil også trekke frem Anine som hadde en god kamp med mange fine løp på flanken og flere gode oppspill og innlegg. Heidi scoret vårt første på en retur fra keeper etter skudd fra Frida. Frida scoret de to neste med bl.a en målgivende fra Sarah. Tina D må også helt til slutt få ros for sin kjempeinnsats til tross for hodepine. Men litt paracet underveis i 1 omgang gjorde susen!