mandag 22. november 2010

Måke beredskap Sogsti kunstgress

Vi er så heldige å ha Sogsti kunstgressbane som treningsbane og vil benytte den utover vinteren, antakelig også selv om Frogn kunstgress vil bli åpnet igjen. Derfor deler vi ansvaret for måking med de andre lagene som trener på Sogsti. Første uke vårt lag har ansvar er uke nr 48 dvs allerede fra mandag 29. november. Neste uke er nr 2, så uke 9 og til slutt uke 16.

Vi har satt opp en fordelingsliste der vi deler inn ansvar på 2-3 foreldre en dag pr uke vi har ansvar. Vi trenere er utelatt fra listen. Passer tiden dere er satt opp på dårlig, bytter dere dere imellom på egenhånd.

Det er slett ikke sikkert det blir snø den dagen/uken vi har ansvar, men det er viktig å vite at baneaktiviteten avhenger av måkernes innsats når det snør. Snør det og banen blir tråkket ned, kan banen bli ubrukelig som treningsarena i mange uker etterpå, så det er viktig å følge opp ansvaret. Man må måke selv om det kun kommer 2-3 cm nysnø. Dessuten må man ha med eget måkeredskap og bruk helst en snøskuffe som ikke kan ødelegge gresset.

Ansvarslisten ser slik ut:

29. nov Juni Kvarving og Tina Linkjendal
30. nov Julie Marie Kornstad Bonde, Thea Emilie Johansson Askheim og Sofie Karlsson
1. des Heidi Meinich og Christina Narverud Strand
2. des Madeleine Slemdal, Rebecca Meinert og Hanne Høyem
3. des Mari Saxebøl Eek og Randi Glenne
4. des Tina Dahlgren og Victoria Gjøvaag
5. des Marit Halvorsen og Karoline Bødker Nilsen

Ingen kommentarer: